Vecka 6 – Humörförändring

Drygt sex veckor har passerat och först nu börjar vi se en förändring på Sagas humör. Hon som vanligtvis alltid är go och glad har börjat morra på de andra hundarna ibland och normalt sett kommer hon alltid som ett skott när man ropar på henne men häromdagen lyssnade hon knappt. Hemma väljer hon att gå undan ibland istället för att alltid vara redo som hon annars är. Däremellan är hon vanliga gamla Saga som inte går att ha lös ute längre då hon inte förstår ”sitt eget bästa” utan gladeligen springer ikapp med Mika. Det var tydligt nu i mellandagarna att hon var riktigt avundsjuk på de andra hundarna som for runt i snön medan hon fick nöja sig med att gå kopplad på stigarna.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>