Mika

Away to me Mika
Född: 2010-02-01
Ras: Border collie
Hälsa: HD grad A, Ögonlyst UA, Bärare CEA
Meriter: Godkänd vallhund, Svensk lydnadschampion, Svensk agility- samt hoppchampion, Svensk Freestylechampion, SM guld i agility 2014, agilitylandslaget 2015, genomfört MH med gk skott.

Jag har försökt skriva ner några rader om Mika flera gånger men sedan raderat för att försöka igen, kan inte komma på tillräckliga ord för att beskriva henne! Hon är den mest fantastiska träningskompisen och mysigaste familjemedlemmen man kan tänka sig. Ständigt redo att arbeta, fokuserad men alltid med lite bus i blicken, energisk men utan att tappa förståndet, samarbetsvillig men ändå med mycket egen initiativförmåga och lite gränsöverskridande för att ständigt utmana mig att hitta nya sätt och vägar. Jag ser inga begränsningar alls hos Mika, det som antagligen hindrar henne från att nå hur långt som helst är nog jag själv. Vi har testat flertalet grenar och alla kastar hon sig in i med samma glädje och höga motivation.
I vardagen är Mika den i särklass behagligaste hunden i vår flock. Hon är cool och anpassningsbar, fungerar i vilka situationer som helst och märks knappt av.

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>