Vecka 5 – Ett halv kilo

Så var julafton förbi, vi firade dagen här hemma hos oss tillsammans med hela släkten. Med ett gäng hundar och två småbarn är det enklast så. Vi fick massor av finfina julklappar och hundarna serverades ett litet julbord i matskålen till kvällen.

Idag satte jag Saga på vågen och även om jag läst mig till att någon direkt volym eller viktökning inte börjar märkas förrän efter vecka fem så tycker jag att hon både känns och ser ”stabbigare” ut. Midjan är borta och hon har ökat nära ett halv kilo i vikt.

Jag har börjat fundera på valplåda, hur bygger man smidigast en sådan? Mått? Finns det kanske någon bra beskrivning på nätet? Eller finns det rentav lämpliga lådor att köpa?

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vecka 5 – Ett halv kilo

  1. Britt skriver:

    Jag har en du kan låna :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>