Vecka 7 – Det rör sig!

Idag är det dygn 50 räknat från första parningsdagen. Nu på eftermiddagen satt jag med Saga i knät och borstade henne. La försiktigt handen på hennes runda mage och *plopp* något litet pickade direkt till under mina fingertoppar. Höll kvar och kände det igen på samma ställe. Ropade på Richard som kom och kände även han. Ingen inbillning frrån mig sida, det var en valp som levde om där inne. Kände rörelser främst i ljumskarna på båda sidorna samtidigt så mer än en är det nog. Underbart! Dagens vikt är 7 kilo, vilket ger en total uppgång av 1,1 kilo.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vecka 7 – Det rör sig!

  1. Lisa skriver:

    Så himla spännande!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>