Vecka 3 – Illamående?

Tre veckor har passerat sedan parningarna och i uppfödarhandboken jag har går nu att läsa att en del tikar kan må illa och de vanligtvis matglada kan vägra äta. Egentligen kan jag väl inte skriva under på något av dem, men igår när vi kom hem efter att hundarna varit ensamma i arbetsrummet fanns en liten spya på golvet. Med lite god vilja kanske man kan se det som ett tecken? Om det nu var hon. Äter gör hon som vanligt och är fortfarande mer vild än tam. Saga är Saga.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>