Ett första tecken

Som jag tidigare skrivit tycker jag att Saga inte har visat några tydliga tecken på att hon skulle kunna vara dräktig. Kanske har hon varit lite mindre tillgiven och gått undan lite mer, kanske har andra hundar reagerat på att hon luktat lite annorlunda, men på det stora hela som vanligt. Pigg, busig och matglad. Fram till nu. Igår kväll när vi var och tränade och hon var hos Richards föräldrar ringde de och sa att hon matvägrade. Saga kastar vanligtvis i sig maten på nolltid. Vi hämtade henne sent samma kväll och testade hemma att ge henne mat och då åt hon, om än långsamt. Imorse var det likadant, måttligt intresserad petade hon sig sina foderkulor, men bara en stund senare kräktes hon upp det. Nu ikväll är hon tydligt illamående och slokar lite med öronen. Hon är inte dålig i magen eller sjuklig på något annat vis. Blir det inte valpar så blir jag förvånad.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>