Vecka 2 – Hur vet man?

Då kan vi lägga ytterligare en vecka till räkningen, tiden går fort och just i dessa juletider har man ju vanligtvis mycket att stå i. Detta har gjort att vi inte tittat så mycket efter tecken på om Saga skulle vara dräktig, eller så är det så att hon inte direkt visar några. Många frågar när vi vet om hon verkligen är med valpar och jag ställer samma fråga, hur vet man och när? Jag har faktiskt ingen aning, visst kanske man kan se tecken, men det kan ju praktiken lika väl vara en skendräktighet som yttrar sig på samma vis. Ni uppfödare, när och hur vet ni? Kan man någonsin vara säker innan de faktiskt känns/syns/föds?

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>