Vecka 1

Så har första veckan av den förmodade dräktigheten passerat. Jag tänkte försöka att åtminstone avlägga en rapport i veckan även om det inte händer så mycket såhär i början. I torsdags så vägde vi Saga för att ha en startvikt, 5.9 kilo. Sedan lämnade vi henne till hundvakten och tog med de andra två hundarna för att tävla i Vårgårda. Även Saga var anmäld, men eftersom hon dels är nyparad och dels fortfarande löpte så valde vi att avstå. Lova nollade tre av fyra lopp med blandade placeringar, Mika nollade ett av fyra lopp och tog sitt första cert. Vi hann även med en härlig valpträff med Mikas uppfödare och några syskon och en sväng till Ullared, mycket lyckad helg.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>