Så var det gjort.

Nu är det officiellt och offentligt, Saga har dejtat Sam och vi väntar förhoppningsvis valpar i början på nästa år! Båda två var nybörjare men betedde sig som de inte gjort annat och allt har gått väldigt smidigt och enkelt. Så hoppas vi att det fortsätter.
Här tänkte jag uppdatera om vad som händer med Saga och senare också de planerade valparna. Bilder och mer info kommer upp efterhand. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att höra av er, kontaktuppgifter finns under sidan valpar.

Det här inlägget postades i Sagas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>