Vecka 4 – kanske kanske…

Jag letar tecken på dräktighet med lupp och tycker mig kanske se några som skulle kunna tyda på att det finns valpar i magen. Häromdagen när hon låg på rygg i sängen och gosade såg jag (äckelvarning!) en snorliknande flytning, efter lite googlande konstaterade jag att det mycket väl kan bero på dräktighet. Jag har inte vägt henne men tycker att hon har fått en något annorlunda kroppsform, hon känns inte lika slank som vanligt och midjemåttet har ökat från 41 till 44 cm. Det kan förstås bero på att hennes aptit fortfarande är enorm och att hon snor åt sig allt hon kommer över, men jag vill gärna tro att det inte bara är mat som ryms därinne. Utöver det så väljer hon ganska ofta att gå undan och lägga sig på lite konstiga platser, som här, under skötbordet. Där har jag aldrig sett henne ligga förut.

Det här inlägget postades i Mikas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.