Sista natten med gänget

Idag för exakt åtta veckor sedan satt vi lite oroligt och inväntade att Mikas valpar skulle anlända till världen, det var en långdragen valpning och slutligen föddas alla i bilen natten mellan fredag och lördag. Det har varit åtta spännande, roliga och fartfyllda, men också sorgliga (femte valpen dog endast 1 dygn gammal), jobbiga och stökiga veckor. Även om de bara är fyra så har de levt om som minst det dubbla antalet, särskilt denna sista vecka har fått mig att inse (jag kommer säkert ångra att jag sagt detta) att det faktiskt ska bli rätt skönt att bara rå om en valp. Att bara torka en kisspöl åt gånger och inte hela sjöar på golvet, att inte ha 16 kilo valp hängande i byxbenet utan bara 4 kilo och att få lära känna vår egen Tone ordentligt.


Tone


Grace


Todd


Tsuki

 

Det här inlägget postades i Mikas valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.