(ett försök till…) 4-veckorsbilder.

Jag bestämde mig för att fota valparna i sängen med ett stycke tyg bakom, snyggt och prydligt. Tog dom lite elakt en och en när de sov för att göra det lättare för mig, tröttare valpar = stillsammare valpar. Det började bra.


Storis först, med hjälp av lite vissling så poserade han snällt med huvudet på sned. 1795 gram.


Skällis brukar vara lite besvärlig och svår att hålla stilla vid fotografering, denna gång lyckades jag distrahera honom genom att vifta med en tidning och trycka av. 1820 gram.


Gosa som är född modell blir fin och söt hur man än gör på bild. 1895 gram.


Så kom vi då till sista valpen, stärkt av självförtroende trodde jag att det skulle bli en lätt match, de andra hade uppskattningsvis tagit 1 minut vardera att fota, även om Busa kan vara just lite busig så borde det inte vara några större problem. Tji fick jag. Hon var precis överallt, jag hann inte en sätta ner henne innan hon var iväg och så fort jag ville flytta tillbaka henne morrade och bet hon mig. Detta är en liten dam med attityd och skinn på nosen. Efter 10 minuter gav jag upp, Busa hade inte gett sig så jag pausade och lät henne leka av sig för att sedan somna, DÅ plockade jag henne (jaa, taskig matte, men vägrar hon samarbeta så…) och fick i alla fall en bild där hela hon är med och inte bara en svans eller ett bakben. 1715 gram.

 

 

Det här inlägget postades i Mikas valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.