Vecka 7 – rörelser?

Nu känns det som vi börjar komma in på den riktiga slutspurten, två veckor kvar. Nyårsafton firade vi hos kompisar som bor på samma gata som oss, hundarna var hemma men vi var dit och kollade till dem regelbundet och de mådde bra. Den enda som är lite påverkad av fyrverkerier är Lova, de andra bryr sig inte.

Veckans mått är 56 cm midja (+15 cm) och 14.7 kilo (+2.1). Det känns som hon inte har ökat så mycket i vikt men de kilon som är sitter verkligen bara på magen. Trots sin omättliga aptit lägger hon inte på sig så lätt. Vi ger valpfoder nu, kanske borde öka ytterligare lite eller klämma in ett till mål mat.

Jag har de senaste dagarna försökt känna på magen om där är några tydliga fosterrörelser men det är svårt att känna, kanske några små knuffar under fingrarna men inte så mycket mer har det varit.

Det här inlägget postades i Mikas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.