Vecka 2 – bokat ultraljud

Nu har två veckor passerat och det känns som tiden går väldigt långsamt när man räknar på att sju veckor återstår innan det blir några valpar. Jag hoppas dock att det är segast såhär i början när man fortfarande lever i ovisshet om hon är dräktig eller ej. Att vi ska hinna med advent, julklappshandlande, julbord, lucia, bakning, julafton och nyår kommer nog att bidra till att veckorna försvinner i ett nafs.
Jag har bokat tid för ultraljud 18/12, då är hon 5 veckor gången, mest för att konstatera att hon verkligen är dräktig. Skulle det vara så att jag är rätt säker på att hon faktiskt är det vid den tidpunkten så kanske jag bokar om till en röntgen två veckor senare för att då kunna se hur många det kan tänkas vara.
Jag försöker att se tecken (som antagligen inte finns) och det enda jag med lite god vilja kan komma fram till är att hon verkar hungrigare än vanligt. Mika är alltid matglad men nu är hon värre än vanligt och häromdagen stal hon till och med mat ur Eras skål när hon kastat i sig sin egen, det har nog aldrig hänt förut. Det blir intressant att se om matlusten kanske ersätts av illamående under nästa vecka.

Det här inlägget postades i Mikas dräktighet. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.